Ние приемаме рекламата и маркетинга много лично! Бизнесите на нашите клиенти са наши бизнеси. Успехите и победите им са наши победи.

С цялото си сърце вярваме, че рекламата и маркетингът трябва да имат конкретна цел и носят измерими резултати. А резултатите се измерват в продажби, разбира се.

Години преди да навлезем в света на онлайн рекламата сме се занимавали с най-разнообразни неща, бизнеси, сфери. Както обикновено се случва в живота, без да сме търсили да правим реклама, някак намерихме своето амплоа.

Намерихме и скритите си таланти.

Оказа се, че сме изключително добри в това, което правим (нищо, че е нескромно сами да си го кажем).

Защо да ни доверите маркетинга и рекламата си ли?

  • Работим в сферата на онлайн рекламата вече 12 години
  • Имаме изключително богат опит в търговията и бизнеса
  • С времето сме изградили доказана система, която действа успешно всеки път. Без изключение.
  • Анализирали сме онлайн и офлайн маркетинга и сме работили със стотици клиенти от най-различни браншове – от малки фирми, действащи локално на ограничена територия, през лидерите на пазари в България, до международни фирми с клонове в над 60 държави.
  • Провели сме хиляди тестове на реклами, тактики и подходи, а наученото се прилага при всяка една кампания, която изграждаме.
  • За разлика от „останалите“, нашият поглед е насочен към пазара и клиентите ви. За вас ще работят не програмисти или млади и неопитни „маркетингови специалисти“, а хора с огромен запас от знания и опит, които взимат бизнеса и продажбите ви присърце
  • Оставяйки онлайн маркетинга си в сигурни ръце, ще освободите времето си за други важни задачи по развиване на бизнеса ви.

Потърсете ни на 088/ 808 99 65 или ни пишете тук

Маркетингът е:
50% психология
+50% математика!